Home » Dames Parfums

Dames Parfums

Tapparfum is al in vele landen populair en sluit helemaal aan bij onze slogan: Een heerlijke Parfum voor een eerlijke prijs!

Tapparfum levert een kwalitatief hoogstaande parfum! Wij hebben parfum in alle bekende geurnoten. Met ons uitgebreide assortiment en uitmuntende kwaliteit zit er altijd wel een heerlijke geur voor u tussen.

 

Tapparfum staat er bekend om dat het navulbaar is, dit houdt in dat wanneer uw flesje leeg is, u het flesje meeneemt naar één van de bestaande tappunten en uw flesje word vervolgens met korting gevuld! Een moderne manier van parfum kopen!  Met Tapparfum kunnen onze klanten niet alleen het type parfum kiezen dat ze willen, maar ook de hoeveelheid die ze nodig hebben. 

 

Onze flesjes beschikken over de volgende hoeveelheden: 

30ml

50 ml

Refill tubes in 50ml

 

Wilt u weten welke geurnoten uw desbetreffende parfum bevat, klik dan op uw parfum en kom erachter wat uw favoriete geurnoten zijn.

Heeft u liever een parfum van een bekende dure designer?  Dan kunt u ook hiervoor bij Jo Fragrant Tapparfum terecht.

Genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW en gratis verzending binnen Nederland vanaf € 35,00

Voor zendingen buiten Nederland neem alstublieft even contact op via het contactformulier.

De gemiddelde levertijd is 1 tot 3 werkdagen.

 

Tapparfums die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificaties gemaakt en- of gepersonaliseerd. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief. Meer informatie hierover kunt u vinden op onze Herroepingsrecht/Bedenktijd pagina.