Home » Body Mist Heren

Body Mist

Ben jij al bekend met Body Mist? Je kunt het zien als een lichtere vorm van parfum.

De belangrijkste reden om Body Mist te gebruiken is natuurlijk omdat het lekker ruikt! Even sprayen en je ruikt direct lekker.

Het is minder zwaar dan parfum. Een Body Mist is minder zwaar omdat de concentratie parfum die erin zit minder hoog is dan bij een eau de toilette en een eau de parfum.

Je kunt het ook in de zon gebruiken en hebt in het zonlicht minder snel last van irritaties. Het is dus het ideale product om in de zomer lekker te ruiken!

Instant happiness: de frisse geur van onze Body Mist zorgt ervoor dat je in een paar seconden een heerlijk fris, zomers en blij gevoel krijgt!

Eau de toilette spray je vaak in de hals of op de borst, maar Body Mist kun je op je hele lichaam gebruiken.

Het is goedkoper! Voor een eau de toilette betaal je vaak een stuk meer en je doet er net zo lang mee.

Je neemt het makkelijk mee. Een fles parfum stop je niet zo snel in je tas, maar een flesje Body Mist is super handig om in je tas te stoppen, om bijvoorbeeld na het sporten even een lekkere geur op te sprayen.

Je ruikt vaker lekker. Dat klinkt misschien een beetje gek, maar Body Mist hoef je niet te bewaren voor speciale momenten, dus kun je deze de hele dag door gebruiken. En je zult zien dat je dat ook wat sneller doet, dus ruik je simpelweg heel vaak lekker!

 

Tip: wil je zo lang mogelijk van de lekkere geur genieten, spray deze dan op direct na het douchen en/of gebruik eerst een geurloze bodylotion en vervolgens onze Body Mist. Je poriën staan dan open en nemen de geur sneller op, waardoor je er langer plezier van hebt!

Verkrijgbaar in diverse bekende geurnoten!!!

 

Genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW

Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 12,95

Voor zendingen buiten Nederland neem a.u.b. even contact op via het contactformulier.

Gemiddelde levertijd 1 tot 3 werkdagen

Tapparfums die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificaties gemaakt en- of gepersonaliseerd. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief. Meer informatie hierover kunt u vinden op onze Herroepingsrecht/Bedenktijd pagina.